Help ook mee

Bouw mee aan Sjoprz

Wil jij ook weten waar jouw boodschappen nu het meest voordelig zijn? Wil je weten of je gezond koopt? Voor jezelf, of het milieu? Vind jij ook dat je recht hebt op die transparantie? Zodat je echt kunt kiezen wat en waar je koopt? Draai jij als consument graag zelf aan de knoppen? Bouw dan mee aan Sjoprz.

Vrij om te kiezen

Bepaal zelf wat je koopt

Sjoprz geeft je inzicht. Inzicht in prijzen, in voedingswaarden. In aanbiedingen. Met heldere informatie die makkelijk te vinden is. Zodat jij kunt vergelijken en beoordelen. En kunt kiezen voor goedkoper, gemakkelijker, gezonder. Gezond voor jezelf en gezond voor de wereld.

Met Sjoprz draai jij zelf aan de knoppen. Want wie betaalt, bepaalt.

Want dit is waar Sjoprz voor staat. Zelfstandig kunnen oordelen. Weten hoe het echt zit. De informatie van supermarkten en fabrikanten vergelijken. Zodat wij als consumenten gemakkelijk slimmere keuzes kunnen maken. Goedkopere keuzes. Gezondere keuzes. Gezond voor onszelf en gezond voor de wereld. Zo werken we samen aan een betere kwaliteit van leven.

En daar hebben wij jou bij nodig. Want hoe meer informatie in de Sjoprz app, hoe beter. Producten, prijzen, voedingswaarden. Voeg daarom met de Sjoprz app zelf toe wat jij ontdekt tijdens je tocht door de supermarkt. Hoe meer we samen weten, hoe slimmer we onze boodschappen kunnen doen. Want Sjorpz is een community app die jou helpt boodschappen te doen zoals jij dat wilt. Goedkoper, gemakkelijker, gezonder.

Sjoprz is voor ons allemaal. En van ons allemaal. Jij bepaalt mee hoe Sjoprz jou het beste helpt. Wat moet de app volgens jou kunnen? Denk mee en vertel ons hoe Sjoprz nog beter wordt. Dus heb je een suggestie. Een tip voor de app? Of wil je op een andere manier helpen? Laat het ons weten!

Mail ons
Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor de Sjoprz-nieuwsbrief!