Sjoprz in vogelvlucht. Bekijk het filmpje hieronder.

Algemene vragen

Waar zijn jouw boodschappen op dit moment het goedkoopst? Misschien zijn ze wel veel goedkoper bij een andere winkel, met de aanbiedingen van deze week!

Welke producten haal je in huis als je wil afvallen? Of als je minder zout wil eten? Met de Sjoprz-app heb jij de productinformatie van meer dan 80 duizend artikelen in jouw broekzak!

Sjoprz helpt jou slimmer boodschappen doen. Dat betekent dat we je kunnen vertellen waar jouw boodschappenlijstje op dit moment het goedkoopst is, waar jouw favoriete boodschappen in de aanbieding zijn, dat we het makkelijker en leuker maken boodschappen te doen en dat we je verrassen met extra aanbiedingen. Speciaal voor jou!

In de Sjoprz-app vind je super veel prijzen en voedingswaarden van producten in de Nederlandse supermarkten. Met deze gegevens ben je in staat om een eigen en eerlijke keuze te maken. Op dit moment zitten er meer dan 80 duizend artikelen in onze database!
Iedereen die wil! We werken met zijn allen samen aan Sjoprz, doe jij ook mee door artikelinformatie te delen met anderen?! Wat ons team kenmerkt is ons enthousiasme om de markt transparant te maken. Samen slimmer sjoppen ;-)
We houden ervan om via Airbnb een verblijf te boeken. Via die app heb je alle aanbieders overzichtelijk bij elkaar, prachtig! Onze vliegtickets boeken we meestal via Skyscanner, die vergelijken de prijzen voor ons!
Vaak met de trein, dan helpt de 9292OV-app ons op weg! Als we met de auto gaan vertelt de Flitsmeister-app ons waar we flitspalen kunnen verwachten. Natuurlijk melden we zelf ook waar flitspalen staan!
Daar staat Spotify aan! Weet je nog een leuke playlist? Tip ons via info@sjoprz.nl. :)
De Sjoprz-app is voor jou helemaal GRATIS. We doen alles in het belang van de consumens, vandaar ;-)
Zeker! Maar niet aan jou. We verdienen ons geld met sjopdealz, advertenties, marktonderzoek en in de toekomst ook met verkopen via het Sjoprz-platform (als bijvoorbeeld jouw lokale slager aangesloten is, geef je zelfs aan hem jouw boodschappenlijst door!). Zo helpen we jou slimmer boodschappen doen. Én helpen we jouw winkels, om jou slimmer te bereiken.

Dat is heel simpel! Download de app en wij helpen je verder.

We vinden het ook leuk als je ons volgt op Facebook (Sjoprz) en Twitter (@Sjoprz). Daar posten we leuke en interessante dingen en daar kunnen we elkaar helpen met slimmer boodschappen doen!

Boodschappen doen gaat voor jou veranderen. Niet eerder had je alle informatie over jóuw supermarkten en jóuw boodschappenlijst altijd op zak. We regelen bovendien regelmatig extra korting voor jou! Alles zet je natuurlijk snel op jouw sjoplijst.

Slimmer boodschappen doen met de hulp van Sjoprz.

Acties en kortingen die exclusief voor gebruikers van de Sjoprz-app gelden. Wij noemen ze Sjopdealz! Maak een foto van je kassabon en krijg geld terug of een andere leuke deal! Voor meer informatie betreffende Sjopdealz volg deze link.
Ja. En daar kun je super veel kopen! Later breiden we uit met drogisterijen, groenteboeren, bakkers, en ga zo maar door. Zo heb je straks écht alle informatie over jouw boodschappen op zak. Het wordt steeds leuker!
Nee, maar na succes in Nederland volgt dat nauurlijk snel!

De Sjoprz-app werkt ook op jouw tablet! Download hem hier:

App store badge  Play store badge

Natuurlijk vinden we het super belangrijk dat al jouw gegevens veilig zijn! Daarom werken we samen met Insite Security, een gerenommeerd bureau op het gebied van digitale beveiliging.
Uiteraard niet! Inzichten die we verkopen gaan nooit over jou specifiek maar altijd over de markt. Lees hier meer over in ons Privacyverklaring.

Voor vragen t.a.v. het gebruik, maak hieronder een keuze: Kies voor Android FAQ   of    IOS FAQ