Waarom Sjoprz?

Goedkoper

Bespaar duizenden euro’s

De fles met shampoo vermeldt dat die tijdelijk extra voordelig is. Maar klopt dat wel? Misschien is die ergens anders nog veel voordeliger. Wil jij ook een seintje krijgen als jouw favoriete boodschappen ergens in de aanbieding zijn?

Met Sjoprz vergelijk je snel en simpel de prijzen van supermarkten bij jou in de buurt. En Sjoprz doet nog meer! Sjoprz geeft jou een seintje als jouw favorieten in de aanbieding zijn. Bijvoorbeeld jouw vaste wasmiddel. Of de luiers die jij het liefste koopt. Als gebruiker van Sjoprz profiteer je bovendien van Sjopdealz. Na aankoop van bepaalde producten, krijg je geld terug.

Slimmer boodschappen doen dus: Een gezin met twee kinderen bespaart zo wel 3000 euro per jaar.

Meerdere supermarkten hebben een laagste prijsgarantie, maar wie heeft er gelijk?

Bron: Verschillende websites.

Gemakkelijker

Bespaar tijd en moeite

Bijna iedereen doet boodschappen. Dat kost ons tijd, geld en moeite. En na een half uur in de supermarkt komen we er thuis achter dat de eieren op zijn. Terwijl de kinderen al klaar zitten voor de eerste pannenkoek. Wil je ook gemakkelijker boodschappen doen? Tijd besparen? En nooit meer mis grijpen in je voorraadkast?

Meer gemak met Sjoprz

Wij hebben allemaal onze vaste gewoontes. Zo zijn er producten die we altijd nodig hebben: onze favoriete boodschappen. Sjoprz gaat daar slim mee om. Met de app van Sjoprz maak jij superhandig je boodschappenlijst en hoef je alleen maar aan te vinken wat je vandaag nodig hebt. Je houdt je lijst heel gemakkelijk bij. Gaat aan de ontbijttafel de laatste hagelslag er doorheen? Dan scan je meteen de verpakking en staat de hagelslag op je boodschappenlijst. Zo grijp je nooit meer mis.

En je lijstje kan heel simpel worden aangevuld. Zelfs door iemand anders! Jij bent al onderweg naar de supermarkt. Je man staat thuis een soepje te koken en voegt nog snel een bosje koriander aan je lijstje toe. Dat scheelt weer tijd en gedoe. Gemak dient de mens.

Gezonder

Kies producten die goed voor je zijn

Op de vruchtenyoghurt staat dat je een gezonde keuze maakt. Maar wat zit er eigenlijk in? Is de yoghurt wel zo gezond als je denkt? En wat zijn de alternatieven?

Met Sjoprz vergelijk je producten op voedingswaarde. Zodat jij zelf kan bepalen welke keuze je maakt. Je weet ook precies hoe het zit met jouw eigen boodschappenlijstje. Want Sjoprz laat je zien hoeveel calorieën jouw aankopen bevatten. En hoeveel koolhydraten, eiwitten en suikers. Zo helpt Sjoprz je gezond te kiezen voor jou en je gezin. En voor het milieu. Want in de toekomst vertelt Sjoprz je ook hoe duurzaam de producten zijn die jij koopt. En welke alternatieven beter zijn voor onze leefomgeving.

Waar zitten overal verborgen suikers in?

Kassa

Bron: kassa.vara.nl

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor de Sjoprz-nieuwsbrief!